Blokhus Hundefestival Program 2019


Programmet for Blokhus Hundefestival 2019. 

Vi er stolte over at præsenterer Blokhus Hundefestival programmet for 2019. 

Programmet byder på masser af aktiviteter, opvisninger med hunde samt flere interessante foredrag. 

I år har vi rigtig mange stande fyldt med hundeudstyr, hundefoder, træningstilbud, hundeartikler, tøj til hundeejeren, hundefrisør og pelspleje produkter og meget meget mere. Alle står klar til at rådgive og vejlede dig om alt inden for hunde. 

I år har vi lavet et nyt tiltag på festivalen som vi håber i vil tage godt i mod. Enten som deltager eller tilskuer. Det nye tiltag er Blokhus Hundefestival løbet – Et biathlon for dig og din hund. Du kan læse mere om løbet for dig og din hund i programmet. 

Som i kan se af programmet har vi i år flere sideløbende indslag, men det skulle være muligt at se det hele enten om formiddagen eller eftermiddagen. 

I Det STORE hvide telt – Her vil alle vores foredrag foregå, så kom kig endelig indenfor. 


Lørdag den 7. september 2019

10.00 Åbning af pladsen v. Formand Jens Andersen

10.30 Opvisningsshow fra Politihundeforeningen. Dansk Politihundeforening kommer og viser, hvordan dele af deres daglige træning foregår, samt hvordan man fanger en “forbryder”.

10.30 Nordjysk Slædehunde klub – Kom og se og hør om de fantastiske slædehunde. Nordjysk Slædehunde klub holder foredrag i “Det STORE hvide telt.

11.00 Blokhus Hundefestival løb  START – Løbet er for alle, der er distancer på 3,5 km eller 7 km. Læs mere eller tilmeld dig på: https://www.sportstiming.dk/event/6582. Der er flotte præmier til de 3 bedste.

11.30 Rally-lydigheds opvisning og workshop – Kom og se en Rally lydigheds opvisning og bagefter får dig og din hund mulighed for selv at prøve 

12.00 Hjemmeværnets hundetjeneste laver opvisning med deres hunde. Du har muligheden for at komme helt tæt på hjemmeværnets hundetjeneste og opleve deres arbejde helt tæt på.   

12.30 Opvisningsshow med Redningshunde. RedningshundeCenter Danmark og viser hvordan de arbejder. Hundene er uddannet til at finde forsvundne personer. De er tilknyttet. Nordjyllands Beredskab og beredskabsforbundet.

13.00 Raceparade med Gigant racer. Store flotte hunde gæster Blokhus hundefestival i år. Der bliver Newfoundlænder, Stc. Berner, Berner Sennenhund og mange flere.

13.30 Skue for børn. Kom og vis os hvad du kan med din hund – Kan i gå pænt ?, Kan i løbe, kan i dreje rundt eller kan i et helt specielt sjovt trick.? Der er diplom til alle børn. 

14.00 Schweisshunde opvisning v/Naturstyrelsens Schweiss registerKom og oplev hvordan en schweisshundefører arbejder, du får mulighed for at komme med ud og opleve det samarbejder en Schweisshundefører og hund har.

14.30 Opvisningsshow med Politihundeforeningen. Dansk Politihundeforening kommer og viser, hvordan dele af deres daglige træning foregår, samt hvordan man fanger en “forbryder”.

14.30 Nordjysk Slædehunde klub – Kom og se og hør om de fantastiske slædehunde. Nordjysk Slædehunde klub holder foredrag i “Det STORE hvide telt.

15.00 Hjemmeværnets hundetjeneste laver opvisning med deres hunde. Du har muligheden for at komme helt tæt på hjemmeværnets hundetjeneste og opleve deres arbejde helt tæt på. 

16.00 Opvisningsshow med “FALKEMANDEN” Flemming Sanggaard – Vinder af Alene i vildmarken. 

Pladsen lukker – vi ses imorgen


Søndag den 8. september 2019

10.00 Åbning af pladsen.

10.00 Jagtforeningen fortæller om de forskellige jagthunderacer og deres egenskaber i “Det STORE hvide telt”

10.30 Rally lydigheds opvisning og Workshop. Kom og se en Rally lydigheds opvisning og bagefter får dig og din hund mulighed for selv at prøve Rallylydighed.

10.30 Nordjysk Slædehunde klub – Kom og se og hør om de fantastiske slædehunde. Nordjysk Slædehunde klub holder foredrag i “Det STORE hvide telt.

11.00 Schweisshunde opvisning v/Naturstyrelsens Schweiss register. Kom og oplev hvordan en schweisshundefører arbejder, du får mulighed for, at komme med ud og opleve det samarbejder en Schweisshundefører og hund har. Vi begynder i “Det STORE hvide telt”

11.30 Opvisningsshow fra Politihundeforeningen. Dansk Politihundeforening kommer og viser, hvordan dele af deres daglige træning foregår, samt hvordan man fanger en “forbryder”.

12.00 Parade med Labradoodles – Dansk Labradoodle Klub kommer og viser deres flotte hunde frem, der vil være Labradoodles i flere størrelser, forskellige pelstyper og farver. 

12.00 Nordjysk Slædehunde klub – Kom og se og hør om de fantastiske slædehunde. Nordjysk Slædehunde klub holder foredrag i “Det STORE hvide telt.

13.30 Rally lydigheds opvisning og Workshop. Kom og se en Rally lydigheds opvisning og bagefter får dig og din hund mulighed for selv at prøve Rallylydighed

14.00 Foredrag om Canabis-olie til dyr v. Palle S. Holmbeck fra Natures-Help.eu i “Det STORE hvide telt”

14.00 Skue for børn. Kom og vis os hvad du kan med din hund – Kan i gå pænt ?, Kan i løbe, kan i dreje rundt eller kan i et helt specielt sjovt trick.? Der er diplom til alle børn.

15.30 Schweisshunde opvisning v/Naturstyrelsens Schweiss register. Kom og oplev hvordan en schweisshundefører arbejder, du får mulighed for, at komme med ud og opleve det samarbejder en Schweisshundefører og hund har. Vi begynder i “Det STORE hvide telt”

16.00 Festivalen takker af for 2019.- på Gensyn i 2020 

Derudover får vi besøg af 

    • DCH – Eftersøgningstjenste – Det er muligt at besøge DCH – Eftersøgningstjenste hele festivalen og se og høre om deres arbejde.
    • Kom og prøv Bueskydning, arrangeret af West Vendsyssel Buelaug. Det er ganske gratis og meget sjovt. 
  •  

Programmet bliver løbende opdateret, ligesom vi forbeholder os ret til ændringer.